Smikkels op Pinterest Smikkels op Instagram
Kijk ook even op
Handige receptjes voor kleintjes vanaf 4 maanden tot zolang ze het lekker vinden!
Recepten van even geleden
Lekker anders...
Vanaf 8 maanden
Smullen maar!
Vanaf 8 maanden
Variatie op 't brood
Vanaf 12 maanden

Professor troost huilende baby tijdens college

Professor Sydney Engelberg die les geeft met een baby in zijn armen, deze foto gaat intussen de hele wereld over. Het is een hartverwarmende foto. En de beste man zelf vindt het doodnormaal.


Foto: Imgur

De professor aan de Hebreeuwse universiteit in Jeruzalem verbaasde iedereen toen hij tijdens een college de huilende baby van een studente op zijn arm nam. De jonge moeder kon geen oppas vinden voor haar kleintje en nam haar kleintje daarom mee naar de les. Toen de baby begon te huilen, wilde de jonge vrouw beschaamd, het lokaal zo snel mogelijk verlaten, maar de professor hield haar tegen.

Sydney Engelberg nam het kleintje op de arm en troostte het en ging onverstoorbaar door met zijn les. Een paar studenten maakte een fotovan het tafereel en al snel werden de beelden miljoenen keren bekeken.


Foto: Imgur

Volgens zijn dochter geeft Engelberg les aan masterstudenten, die zijn over het algemeen wat ouder. Hij begrijpt dat het voor jonge moeders soms lastig is opvang te vinden voor hun kleintje en moedigt hen dan ook aan om hun baby gewoon mee te nemen.

De professor is zelf erg verbaasd over alle aandacht die hij krijgt via sociale media. Volgens zijn dochter vindt hij het maar normaal.

Ze zegt:
"My dad just loves kids and loves babies, he has five grandchildren, so he just takes the baby. He's the one that's in motion, he's walking around the class. So he just takes the baby and continues teaching. The way he sees the concept of getting education is not only learning the dry facts that you need to learn in class, but also learning values. And that's the very important message that my dad wants to endow to the world."
 
Het is zover! Jouw baby is nu tussen de 4 en 6 maanden en je mag beginnen met bijvoeding oftewel oefenhapjes. En wat is het leuk om dat eerste zelfgemaakte fruit- of groentehapje te geven. »