Smikkels op Pinterest Smikkels op Instagram
Kijk ook even op
Handige receptjes voor kleintjes vanaf 4 maanden tot zolang ze het lekker vinden!
Recepten van even geleden
Lekker anders...
Vanaf 8 maanden
Variatie op 't brood
Vanaf 12 maanden
Heerlijk!
Vanaf 4 maanden

Workshop Gezonde en Natuurlijk kindervoeding

Als ouder wil je het beste voor je kind, alleen weet je niet altijd wat de beste voeding is en welke voedingsstoffen essentieel zijn voor jouw kindje en in welke levensfase. Volg daarom de workshop 'Gezonde en natuurlijke Kindervoeding".

Op 23 maart organiseert 'Voeding maakt je beter' in Amsterdam samen met Smikkels.nl de workshop 'Gezonde en natuurlijke kindervoeding'.In deze workshop leer je precies wat jouw kindje nodig heeft in de leeftijdsfase van 6 maanden t/m 5 jaar oud. Hoe je intoleranties kan vermijden en er op de juiste manier mee om te gaan met leuke en makkelijke recepten. Je leert hoe je jouw kindje nieuwe dingen kan leren proeven en hoe je op een creatieve manier eten aan je kindje kan presenteren. Kortom het wordt een super leerzame informatieve workshop, zodat je naar huis gaat met zelfvertrouwen en kennis over wat de juiste voeding is voor jouw kindje. Jij wilt toch ook het beste voor je kind!

Schrijf je voor 10 maart in en ontvang 10% korting.

De kosten zijn 89 Euro p.p, inclusief een heerlijke gezonde lunch, sapjes en drankjes! Start 10.30u t/m 14.30u in Le Pain Quotidien, te Amsterdam, Gelderlandplein.

Meld je rechtstreeks aan via deze link.
Of meld je aan via sharon@voedingmaaktjebeter.nl of bel naar Sharon: +316 52674107.


www.voedingmaaktjebeter.nl
www.smikkels.nl

 
Het is zover! Jouw baby is nu tussen de 4 en 6 maanden en je mag beginnen met bijvoeding oftewel oefenhapjes. En wat is het leuk om dat eerste zelfgemaakte fruit- of groentehapje te geven. »